Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΣΤΟΙΧΗΜΑ , 2 σημεία γιατι μάλλον θα πέσουν


Καλημέρα , θα αναφερθούμε στα σημερινά αργότερα . Μου έχουν κάνει κλικ 2 σημεία πιο μακρινά , ένα της Τετάρτης και ένα της επόμενης  Κυριακής . Ο άσσος ή το 1Χ της Πορτιμονένσε σε απόδοση 2,5
και 1,4 αντίστοιχα , καθώς αντιμετωπίζει  "φιλικό" προπονητή ( o Βίτορ Περέιρα έχει αγωνιστεί αλλά και έχει προπονήσει την Πορτιμονένσε ), καίγεται για βαθμούς και η Ζιλ Βιθέντε είναι ο ορισμός της "αδιάφορης" , το σημείο αυτό σε άλλη εποχή θα ήταν στο 1,80 με 1,90 και όχι στο 2,50 που το βρίσκουμε σήμερα μέσο όρο .
Το άλλο σημείο είναι ο άσσος της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό σε απόδοση 1,80 , σέβομαι τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού , μπορούν παντού να κάνουν "ζημιές" , αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Δώνη και το αίτημα της διοίκησης να μειώσει 40% το μηνιάτικο του Μαίου (δεν έγινε δεκτό) πολύ πιθανό να έχουν επηρεάσει τα αποδυτήρια της ομάδας . Σε όλο αυτό αν προσθέσουμε ότι η ΑΕΚ κυνηγάει την 2η θέση και την βαθμολογική ¨αδιαφορία¨  των Πρασίνων , το 1,80 είναι fair και αναμένεται να πέσει . 
Για τους συντηρητικούς 2αδα με 1Χ Πορτιμονένσε και 1 ΑΕΚ , με απόδοση 2,5+ , ενώ η τολμηρή 2 αδα με καθαρό άσσο Πορτιμονένσε φτάνει σε απόδοση τις 4,5 μονάδες . 

Γιαννης Τ.